Igraj Online » Devojacke Igre » Nokte
9.4 / 10 - 12698

Nokte

Možete li napraviti savršene nokte u ovim Nail Studio igrama? Eksperimentišite sa različitim bojama i stvorite vlastiti stil. Otvorite vlastiti salon za nokte i budite kreativni. Niste sigurni da li bi zeleni nokti dobro izgledali na vama? Konačno to možete otkriti u ovim Nail studio igrama!

Šminkanje i pravljenje frizura je zabavno, ali mi imamo neke od najboljih igara za manikir studio koje možete igrati onlajn. Najbolja stvar kod ovih fleš igara za stilizovanje je to što su besplatne. To znači da možete polako da dizajnirate savršene nokte izborom boja, dizajna, šara i ostalog. Kada budete spremni da počnete ponovo, biće jednostavno, bez potrebe za čišćenjem!
Jedna od naših oniljenih igara u ovoj kategoriji je Fashion Nails Saloon. Ova Nail Studio fleš igra pruža vam čak i mogućnost da odaberete narukvice. Možete stalno igrati ponovo da biste došli do hiljadu i više dizajna i stilova za vaše nokte, ako imate vremena za to. Jedino ograničenje je vaša mašta! Sami Studio za Nokte je malo drugačija. Morate da pomognete vašem šefu da smesti mušterije a zatim da uradite njihove nokte. Da li možete preživeti do kraja dana? Još jedna sjajna fleš Nail Studio igra za igranje onlajn je Funky Nail Design. Kao što njeno ime govori, ova igra vam pruža mogućnost da dođete do stvarno jedinstvenih dizajna za nokte. A pošto nema nereda i čišćenja, možete slobodno da pustite mlađu decu da igraju ovu igru. Ne žurite i pronađite vaše nokte iz snova još danas!