Igraj Online » Dijecije Igre » Sortiranje
8.3 / 10 - 4055

Sortiranje

Volite slagalice? Na pravom ste mestu. U ovim sjajnim igrama treba da razvrstate, očistite i organizujete različite predmete. Odličan način da utrošite malo vremena!

Naša Flash sortiranje stvari igre su veliki načina da prođe malo vremena. Gameplay je jednostavna, ali igre će vas zauzet i zabavljali. Većina naslova su usmjerena prema manje djece, ali oni će se zabaviti pokušavajući očistiti i organizirati sve različite ekrane. U Počisti na Vreme, morate pomoći počistiti nakon ludog stranke. Ako se sve to učinjeno na vrijeme, možete jasan razini i pokušajte ponovno, ako želite. Ovo sortiranja stavki igra će zadržati svoje malo jedan zanesen satima kao oni pokušati očistiti nakon velike stranke.
Za edukativna igra koja je zabavna, pokušajte Caroline's Room. U to, morate očistiti dječju sobu stavljajući sve na svoje pravo mjesto - prije vremena ponestane. Što prije izvršiti zadatke, više bodova dobivate. Još jedna velika soba za čišćenje igru igrati online je Roza Soba. Vi radite protiv vremena u ovom jednom previše, ali ako vam je činiti dobro možete napredovati kroz igru. Ova igra nije samo zabavna za igrati, to može pomoći djeci da uče o važnosti očuvanja svojih soba uredna!