Igraj Online » Dijecije Igre » Obrazovne Igre » Matematika
7.9 / 10 - 121

Matematika

Tražite dobru mozgalicu? Došli ste na pravo mesto. Imamo igrice za sve koji vole matematiku, bilo laku - bilo malo težu.

Obrazovanje može biti zabavno! Naslovi u našem odeljku matematičkih fleš igrica govore u prilog ovoj tvrdnji. Za svakoga ko voli matematiku ili brojeve ili dobru mozgalicu, ove igrice će sigurno biti zadovoljstvo. Mi imamo ponešto za igrače svih uzrasta i sve igrice iz ove kategorije se mogu igrati besplatno onlajn, što ih čini još boljim u našim očima. Sa mnogo nivoa različite težine, Math Butterfly ima ponešto za svakoga. Bez obzira na vaš trenutni nivo znanja iz matematike, naći ćete nešto u ovoj igri što će vam se svideti. I dok je igrate, postoji dobra šansa da ćete zaista poboljšati svoje znanje matematike kako vreme prolazi!

U Maze And Math, potrebno je da koristite matematiku i brojeve da biste raščistili lavirint i došli do sledećeg nivoa. Kako napredujete, igrica postaje sve teža, ali nije nemoguće pobediti je. Ljubitelji brojeva će obožavati ovu igricu i voleće uvek iznova da je igraju. Matematika i brojevi mogu da budu uzbudljivi! U Battle Math, potrebno je da koristite matematiku da bi se porazili neprijatelji pre nego što preuzmu svet. Ako volite matematičke fleš igrice, onda ćete obožavati ovaj naslov ili bilo koji iz ovog odeljka.