Igraj Online » Dijecije Igre » Looney Tunes
8.1 / 10 - 2792

Looney Tunes

Šefe, koji ti je vrag? Ko se ne seća ove klasične rečenice koju je govorio jedan od najpoznatijih likova iz crtića, Duško Dugouško? Sada se možete igrati sa njim i njegovim prijateljima u zabavnima Looney Tunes igrama!

Kada se radi o Looney Tunes Flash igrama, imamo najbolje. U ovoj kategoriji naćićete mnoštvo igara baziranih na klasičnim likova iz crtanih filmova koje poznajete i volite, ali takođe imamo i slične igre koje ćete voleti. Dobra vest je da su sve besplatne za igranje onlajn, tako da ne morate brinuti o troškovima za igranje nekoliko video igara.
Sa toliko mnogo dobrih igara u ovoj kategoriji, nećete znati gde da počnete. Ako je to slučaj, preporučujemo da počnete sa Taz Rugby. Ova Flash igra predstavlja Taza koji igra ragbi. Zvuči čudno? Čekajte dok počnete! Ako dođete do kraja igre bez problema moći ćete da postignete najbolji rezultat. Tweety Dekoracija i Tweety Čistenje Okeana su druge dve Looney Tunes Flash igre koje besplatno možete da igrate onlajn. Ako imate malo slobodnog vremena i omiljeni lik iz crtanog filma, sigurno ćete naći nešto iz ove kategorije. Imamo najbolje igre tako da ne gubite vreme tražeći, već možete odmah početi sa igranjem.