Igraj Online » Dijecije Igre » Obrazovne Igre » Topografija
9.1 / 10 - 4062

Topografija

Testirajte svoje znanje u igrama topografije. Možete li navesti sve gradove u Americi? Koja mora i reke postoje u Evropi? Ove su igre zabavan način da vidite koliko znate o svojoj planeti. Sada se samo nadamo da ste u školi obraćali pažnju!

Naša kolekcija najboljih Fleš topografskih igrica predstavlja pravi test za vaše poznavanje geografije. Ako volite da gledate mape i prepoznajete različite delove naše planete, ove viedo igrice su baš stvar za vas. Sve igrice iz ovog odeljka mogu se besplatno igrati onlajn, pa možete da probate onoliko njih koliko vam je potrebno da nađete onu koja vam se najviše sviđa. U Države Južne Amerike, biće testirano vaše poznavanje Južne Amerike. Ne brinite ukoliko ne date sve odgovore odmah "iz prve". Možete igrati iznova i iznova besplatno, sve dok ne naučite sve zemlje, da biste mogli da pređete igricu sa perfektnim rezultatom!
Ako želite nešto globalnije, probajte da igrate Pronađi Gradove, igricu u kojoj se zahteva da nađete gradove na karti sveta. Ovo zvuči jednostavno, ali može se desiti da se iznenadite koliko možete da pogrešite. Možete da igrate onoliko puta koliko želite, sve dok ne date sve tačne odgovore. Još jedna sjajna igrica vezana za geografiju je Države Evrope, koja će testirati vaše poznavanje evropskog reljefa i topografije. Koju god igricu da izaberete iz ovog odeljka, mislimo da ćete se zabavljati učeći o različitim mestima širom sveta. Koliko dobro poznajete svet?