Igraj Online » Dijecije Igre » Obrazovne Igre » Azbuka
8.2 / 10 - 542

Azbuka

Za nekoga ko treba da nauči abecedu ili da je malo vežba, naše igrice abecede su pun pogodak. Zabavne su, a u isto vreme i vrlo poučne. Eventualno ćete morati da naučite sva slova da biste završili igru, a nekada ćete uz učenje slova pobeđivati neprijatelje. U svakom slučaju, naše igre abecede su uvek zabavne!

Učenje slova ne mora neophodno biti i teško. Sa našim Alfabet fleš igricama, vaše će dete sigurno naučiti ponešto, istovremeno se zabavljajući. Imamo veliku paletu različitih igrica u ovom odeljku, pa smo sigurni da će imati ponešto za svakoga ko ima potrebu da nauči azbuku ili da još malo vežba. U Alphabet Shoot, učenje slova se radi njihovim spajanjem u igrici, gde je potrebno da upucate neprijatelja. Namenjena mlađoj deci, ova video igrica se može igrati besplatno onlajn i predstavlja sjajan način da se pomogne deci da usavrše svoje jezičke veštine.

Još jedna sjajna Alfabet fleš igrica koja se može igrati onlajn je Alpha Drive. Potrebno je da deca znaju slova da bi prikupila sve tokene. Iako veoma laka za igranje, ova igrica predstavlja veliki izazov i dobru veđbu za svakoga ko pokušava da nauči azbuku. Zabavna igrica sa skrivenim predmetima je Rumble in the Jungle. Svako ko uči slova će obožavati zabavni način na koji se lekcije predstavljaju u ovoj igrici! Delom slagalica, a delom lekcija, ovo je divan način da se deca zabave i uče u isto vreme.