Igraj Online » Dijecije Igre » Davanje
8.3 / 10 - 7281

Davanje

Oduvek ste se želeli brinuti o razigranom psu ili slatkoj maci, ali vam mama nije dozvoljavala? Ovde možete imati virtualne kućne ljubimce. Hranite ih kolačićima i naučite ih novim, kul trikovima. Vaša mama neće imati ništa protiv dokle god svoh virtualnog psa budete redovno vodili u šetnju.

Igrice u kojima učite da brinete o ljubimcima ili bebama imaju obrazovni, ali i zabavni karakter! Sa našim flash igricama na temu brige o virtuelnim ljubimcima, moćićete da se brinete o slatkoj kuci, medenoj maci ili da pomažete u jaslicama sa mnogo beba. Što se tiče igrica sa virtuelnim ljubimcima, u njima radite sa životinjicama, hranite ih i bukvalno se brinete o njima kako bi preživele. Veliki broj ovih igrica će Vam omogućiti da svoje virtuelne ljubimce naučite trikovima!
Neke od ovih flash igrica davanja zahtevaju mnogo pažnje i vremena, a baš to je ono što mnogi ljudi vole. Ako pogledate okolo, videćete da imamo sve vrste igrica u ovoj kategoriji - zaista za svakoga po nešto. Kom god tipu igrača pripadali, dođe vreme kada poželite nešto drugačije. Virtuelni ljubimac bi mogla biti prava stvar za Vas - čak i ako toga niste svesni. Nekoliko naših omiljenih flash igrica davanja su Grow Nano 3 i Izazov za Mame. Koju god da igrate, uvidećete da što više vremena provedete igrajući je - to bolje će Vaš ljubimac da se ponaša. Možda ne zvuči zabavno da šetate i hranite virtuelnog psa, ali možda ćete se iznenaditi kada uđete u igru i počnete da se brinete o svom ljubimcu, čak iako je virtuelni.
SejSej
72%