Igraj Online » Dijecije Igre » Vini Pu
8 / 10 - 2626

Vini Pu

Vini Pu je najpopularniji i nalslađi meda na svetu. Knjige o Vini Puu su prevedene na više od 30 jezika! Piglet, Tigger, Rabbit I Pu trebaju vašu pomoć u ovim zaraznim flash igrama. Hoćete li im pomoći da reše svoje probleme?

Naša kategorija Vini Pu fleš igrica ima ponešto za igrače svih uzrasta. Od igrica sa slagalicama do onih sa oblačenjem i šminkanjem, mi imamo Pu video igrice za svakoga. Možete da igrate bilo koju od njih besplatno onlajn. Ako ste fan Tigra ili bilo kog člana Puove ekipe, obožavaćete igrice iz ovog odeljka. Za zabavu i jednostavno igranje, probajte Tigar Slagalica. U ovoj maloj mozgalici glavni je omiljeni lik iz sveta Vini Pua. Mada ova igrica nije teška, ipak mislimo da će biti hit za svako dete koje voli ovaj crtać.
Ako volite igrice sa oblačenjem, probajte Obucite Pigleta. Mada ovaj lik nije baš svima omiljeni, pojedina deca obožavaju malo prase. Imati mogućnost da se igrate presvlačenja sa Praslinom je ostvarenje sna za neku decu. Ovo je bezbedna i zabavna igrica u kojoj će mnoga deca veoma uživati. Trebaće da se krećete brzo da biste uhvatili sav med Sakupljanje Srca. Igranje se zaista lako shvata, a ipak igrica može da bude veoma zabavna za svakoga ko voli Vini Pua. Možeš li da sakupiš sav med u okviru zadatog vremena?