Igraj Online » Avanturske Igre » Naruto
9.8 / 10 - 2930

Naruto

Za one koji ne poznaju Naruto, to je japanska manga o mladom nindži po imenu Naruto. U ovoj kategoriji možete pronaći različite vrste igara koje su bazirane na ovom fenomenu. Možete birati između Naruto RPG, Naruto borbenih igara ili čak Naruto trkaćih igara. Ili nemojte uopšte birati, nego ih sve igrajte!

Da li ste ljubitelj Anime crtaća? Ako jeste, verovatno znate zašto su Naruto fleš igrice tako popularne onlajn. Pogledajte i vidite sve sjajne naslove koje imamo za vas da igrate besplatno. Od sleš borilačkih igrica do ratnih igrica strategija i više od toga, imamo ponešto za sve kategorije igrača koji vole ovaj klasični Anime crtać. Ako želite igricu sklapanja blokov, probajte Naruto Quest. Potrebno je da složite blokove sa slikama vaših omiljenih Naruto likova. Igra je zarazna i zabavna. Kada počnete da igrate, nećete želeti da prekinete sve dok ne stignete do najboljeg rezultata.
Još jedan naslov koji treba pogledati je Naruto War 10. Ako tražite avanturu, naći ćete je kod ovog naslova. Samo najpametniji igrači će moći da prođu ovu igricu. Sa mnogo likova iz Naruta koji se nalaze u igrici, sigurno ćete videti nekoga koga volite, ako ste ljubitelj ovog crtaća. U Naruto Ultimate Biker, trkaćete se motorom kao svoj omiljeni Naruto lik. Ova igra je izazov čak i ako niste ljubitelj Anime crtaća. Ma koju Naruto fleš video igricu da odaberete da igrate onlajn, mislimo da ćete se sjajno zabaviti.