Igraj Online » Akcija Igre » Asteroid
8.6 / 10 - 2831

Asteroid

Ove Asteroid Igre su bazirane na Atarijevim klasičnim Asteroidima iz 1979. godine. U ovim igrama cilj se čini jednostavnim - uništiti asteroide koji padaju na tebe. Cilj je možda jednostavan, ali ove igre nisu. Uživajte u ovim modernim online verzijama ovog bezvremenskog klasika!

Ne morate da nam kažete koliko imate godina, ali ako se sećate klasika iz 1979, Atarijeve arkade Asteroidi koja se igrala na aparatima, obradovaće Vas saznanje da imamo kompletnu kolekciju najboljih flash asteroid igrica. I - ovo je najbolji deo - ne morate da ubacujete novčiće u svoj kompjuter kako biste ih igrali! Ova igrica je u mnogo pogleda jednostavna, ali još uvek je prisutna jer samo pokušavanje da oborite najbolji rezultat može biti tako zabavno.
Ako uspete da se pojavite na rang-listi vodećih igrača u asteroid igricama, znači da ste dobri. Ova vrsta igrica popularna je među igračima svih uzrasta. Njihova jednostavnost je varka. Igrica je laka, ali i teška u isto vreme. Možete da se krećete u bilo kom pravcu, ali jednom kada se asteroid raspukne na manje delove, može biti teško da se nosite sa svime što se u isto vreme dešava na ekranu. Možete da se izvežbate sa našim flash asteroid igricama jer su besplatne za igranje onlajn. Bilo da odigrate jednu rundu ili satima razbijate asteroide i svemirske brodove, nećete oštetiti svoj novčanik, što je dobro. Neke od popularnih verzija koje imamo su Bubble Tanks 2, Hover Phoenix i End Space.