Igraj Online » Klasične Igre » Pong
8.5 / 10 - 800

Pong

U klasičnoj Pong igri cilj je zadržati loptu u igri. Koristite reket da isfrustrirate neprijatelje i pobedite. Brzi refleksi su neophodni da biste porazili teže protivnike. Pripremite se za povratak u prošlost igrajući ove Pong igre!

RongRong
77%
PingPing
74%
Pong je jedna od najstarijih video igara, zbog čega imamo čitavu kategoriju posvećenu ništa osim najboljih blic pong igre koje možete igrati online besplatno.Igranja je jednostavan - pogodite pak sa veslo da se kreće samo u dva pravca. Iako jednostavna, igra je još uvek zabavno.Veliki Flash igra bazirana na Pong je Curveball. U suštini, dobijate da igrate loptu veslo u zakrivljenom, 3D okruženju. Ovo zaista dodaje jedinstven zaokret klasične igre. Možete dobiti dodatne poene ako pogodite loptu u pravom mestu sa rucicama.
Još jedan dobar tenis igra da igra na mreži je Pongnop. U ovom preokretu, dva kompjutera protivnika na obe strane imaju vesla i lopticu. Vaš posao je da se zaustavi lopte na obe strane u sredini ekrana. Dok je još uvek sličan tenis, ovo dodaje novi element igre za klasične izazov. Za ekstremnu verzija Pong, pogledajte Pwong 2. Uz bolju grafiku, muziku, zvučne efekte i još mnogo toga, ovo je tenis na steroidima. Za ljubitelje originalnu igru ili nove igrače koji nikada nisu čuli za klasiku, ovo je sjajna igra koja je uvek izazov.