Igraj Online » Akcija Igre » Porusite grad
8.8 / 10 - 363

Porusite grad

Cilj ove igre je jednostavan: morate da razorite gradove. Bilo da je u pitanju neko srednjovekovno englesko mesto ili moderni američki grad, ove igre sadrže mnogo različitih gradova. Možda je grad u kom živite baš u nekoj od ovih igara.

Jedna vrsta ratne igre u kojoj mnogi ljudi uživaju može se naći u našoj kategoriji Porušite Grad. U ovim zabavnim Flash strategijskim igrama, vaš cilj je jednostavan - uništiti bazu neprijatelja ili grad. Različiti naslovi će imati nešto drugačiju grafiku i priče, ali premisa je ista - haos i razaranje velikih razmera.
Flash igre Porušiti Grad su zabavne kada igrate protiv kompjutera, ali možda ćete želeti da pogledate jednu od naših Igre za vise igracai pronađete nešto što će vam omogućiti da se borite protiv stvarne osobe. U svakom slučaju, postići top rezultat i staviti svoje ime na listu igrača je cilj koji biste trebali bi da pokušate da ostvarite. Neki od popularnih naslova u ovom odeljku su Mass Mayhem 4, Viva Caligula, i Crni vitez. Počevši sa bilo kojom od njih je dobra ideja, ali zapamtite da nudimo mnogo više od toga. Sve što treba da uradite je da pogledate oko sebe da biste videli sve odlične Flash igre Poruši Grad koje imamo na raspolaganju za generale iz fotelje. Da li možete da razbijete odbranu? Sada je vreme da saznate da li imate veštinu da preuzmete grad tako što će te ga uništiti.