Igraj Online » Akcija Igre » Borilačke Igre » Boks
8.7 / 10 - 12437

Boks

Boks je sport koji se igra odavno. Pre više od četiri hiljade godina najjači i najhrabriji ljudi su se borili u drevnom Egiptu! Sada i vi imate šansu da uđete u ring i ne bacajte svoj peškir dok vaš protivnik ne bude nokautiran!

BoksBoks
80%
Da li čujete temu "Eye of the Tiger" iz "Roki" filmova? Ako je tako, verovatno ste ljubitelj ringa. Dobra vest je što imamo veliki izbor flash boks igrica koje možete besplatno da igrate onlajn. Ovo je jedan od najstarijih sportova na svetu, ali moderne, virtuelne verzije mogu da na mnogo načina budu isto tako uzbudljive.
Da li ste spremni da uskočite u ring i proverite da li možete da postanete krunisani šampion? Ako možete da nokautirate svoje protivnike i povećate svoj broj nokauta, možda se i upišete na rang-liste kao jedan od najboljih igrača. Onlajn boks igrice su odlične jer ne oduzimaju puno vremena, a pri tom su zabavne. Boks je pomalo grub, ali sigurno ne i jedan od najnasilnijih sportova na tržištu. Ovaj sport može da Vas nauči sportskom duhu i drugim veštinama kao što je koordinacija oka i ruke. Ako ste spremni da uđete u ring, izaberite jednu od naših fantastičnih flash boks igrica i počnite borbu dobrim krošeom ili aperkatom. Edrijen! U ovim igricama, možete da budete Roki ili Vaš omiljeni bokser iz stvarnog sveta.