Igraj Online » Akcija Igre » Borilačke Igre » Tuce Igre
8.9 / 10 - 13482

Tuce Igre

Izborite se kroz mnoštvo nivoa u ovim odličnim borbenim igrama! Možete biti samuraj, gangster ili vitez! Ne dozvolite neprijateljima da pobede i borite se za slavu!

AhilAhil
89%
Spremni? Bori se! Ako se sećate Mortal Kombat, Street Fighter i druge velike klasične igre platforma borac, da ćete voleti ovu kategoriju. Mi imamo neke od najboljih flash Borilačke igre oko - nešto za sve vrste igrača. Spremni da se bore? U Tata i ja, možete da pokaže ko je gazda igralište stvarno nadležan i da tvoj tata ponosan. Ova borba igra je brzom, ali kada naučite sve pokrete, idete da se bore svoj put kroz sve nivoe. Ako si dovoljno dobar, možda ćete dobiti visok rezultat.
Još jedna velika Flash borbena igra da igra na mreži je Straw Hat Samurai. Ovo je klasična pijuk i kosu crtu igra koja će vas zabavljati satima kako ste bitku svoj put kroz razne nivoe, dok pokušava da se do samog kraja. Da li ove borbe osvojiti igru sve do kraja? Ako ste čuli o Trojanskom ratu, ti ćeš da se zabave igrajući Ahil. Igrate junaka iz istorije kao da pokušavaju da se bore protiv talas nakon talas neprijatelja. Akcionih igara i Ljubitelji istorije su oboje će dobiti udarac iz ove igre.
ZayoZayo
85%
HoboHobo
83%