Igraj Online » Akcija Igre » Borilačke Igre » Nindza
8.3 / 10 - 1127

Nindza

Nindže su brzi, nevidljivi i smrtonosni. Možete li se borbom probiti kroz ove igre igrajući vojnika iz sredjovekovnog Japana? Sve ove igre nude mnoštvo akcije i beskrajnu zabavu, tako da ih morate sve probati!

Imamo neke od najboljih Flash Igara Nindža. Ako volite da koristite trikove i provlačite se kroz avanture šunjajući se okolo kako biste pronašli svoje neprijatelje, volećete igre u ovoj kategoriji. Igrači Akcija imaće sate zabave sa nekim od naslova na ovoj stranici. Jedna od popularnijih nindža Flash video igara koje mozete igrati online je Nindža ispiranje, gde ste nindža ratnik koji treba da se šunja okolo i eliminiše neprijatelja pre nego što ga primete. To zvuči jednostavno, ali nivoi postaju teži kako napredujete. Možete li da idete do kraja?
Druga igra nevidljiva borba Nindža u kojoj možete uživati je Ninja 2. U ovoj, morate da sačuvate svoje selo od pljačkaških osvajača. Budite sigurni da ste uzeli zlato koje ostave kada ih pobedite pre nego što nestane. To će vam pomoći da povećate svoj visok rezultat i dostignete listu nindža ratnika. U Ninja Plus 2, potrebno je da pronađete sve novčiće na nivou kako biste prešli na sledeći. To zvuči jednostavno, ali morate da ostanete neprimećeni dok ne ispunite ovaj zadatak. To je gde leži izazov ove igre. Ako provodite vreme sa ovom nečujnom nindža flash igrom, možda ćete stići do kraja.