Igraj Online » Akcija Igre » Xiao Xiao
8.9 / 10 - 2803

Xiao Xiao

Xiao Xiaoa je originalno stvorio Zhu Zhiqiang iz Kine 2001. godine. U ovim igrama punim nasilja vaš je zadatak da iskalite bes na svojim štapićastim prijateljima koristeći različite vrste borilačkih veština, pokreta i oružja. Nije za osobe slabog srca!

Da li volite fleš igrice sa štapićastim likovima? Mi imamo neke od najboljih onlajn stickman igrica koje možete da igrate besplatno. Bilo da volite akciju i avanturu ili nešto što će vam zagolicati mozak i iziskivati strategiju, mi imamo ponešto za svaku vrstu igrača iz ove kategorije. Za početak, probajte da igrate Električni čovek 2. Ako vam se svideo Ulični Borac ili sliče borbene igre na konzolama, onda ćete uživati da gledate kako se dva lika bore na ekranu. Grafika kod ove igrice je zapravo bolja nego što bi se isprva očekivalo. Igranje je ono što će vas terati da se igrici iznova vraćate.
Ako ste voleli Mafia Wars, onda ćete obožavati Sindicate. Ovo je igrica koja je za odraslu pubiku, ali je takva da će vas naterati da pokuđate da održite kontrolu nad gradom svim mogućim sredstvima! Da li imate ono što je potrebno da budete kralj podzemlja? Ako želite zabavnu stickman igricu sa trčanjem po platformama, probajte Rage 3, koja će vas naterati da poželite da nivoi budu beskrajni. Dobra vest je ta što ima prilično izazva koje ova igra postavlja pred vas. Možete li da stignete do samog kraja? Samo najbolji igrači će uspeti u tome.
CQCCQC
82%