Igraj Online » Akcija Igre » Pucanje » Ratne Igre
8.9 / 10 - 7498

Ratne Igre

Samo su mrtvi videli kraj rata, tako da verovatno i niste iznenađeni što ova kategorija sadrži mnoge igre. Ove igre vas odvode u različite ere i mesta, ali svakoj je jedna stvar zajednička - u svakoj od njih je potrebno da totalno porazite neprijatelje koristeći razne vrste naoružanja, uključujući puške, eksplozive, mačeve, kule, lukove I projektile. Dajmo im ono što traže!

Naša kolekcija najboljih fleš ratnih igrica će vas naterati da poželite da dan duže traje. Ako ste ljubitelj igrica strategija koje su vezane za bitke i ratove, imamo pravu stvar za vas. Svi naslovi iz ovog odeljka mogu se igrati besplatno onlajn. Da li imate ono što je potrebno da budete uspešan general iz fotelje? U Endless War 4, možete da birate neki od više ratnih pohoda. Krećete se pomoću tastature, a pucate pomoću miša. Štos je u tome da počistite SVE neprijatelje da biste mogli da pređete na sledeći nivo u igrici. Možete li da pređete sve do kraja ove sjajne ratne igrice od glave do pete?
10661066
89%
Grrr. Vozdra, frajeru. Da li želiš da budeš pirat? U Blago Grebena Katlas, treba da krenete u rat sa drugim brodovima i da ih potopite da biste uzeli zlato i ostali plen - odnosno piratsko blago. Ova ratna igrica zahteva strategiju i brze prste na obaraču da bi se dospelo na naredni nivo i sakupilo najviše zlatnika. Sa puno sjajne artiljerije i jedinstvenim pejsažima, Beskrajni rat 3 će vas držati zaokupljenima najmanje nekoliko sati. Ova strateška ratna igrica će zahtevati neko vreme da se njom ovlada, ali mislimo da će biti zabavno pokušati da se probijete do finalnih nivoa.