Igraj Online » Klasične Igre » Fliper
8.5 / 10 - 3694

Fliper

Ko se ne seća igranja flipera u lokalnoj igraoni ili snack kutku. Sada možete igrati ovde i to besplatno. Izaberite svoj omiljeni stil i oborite rekord!

Da li ste Pinball Vizard koji mogu da igraju sa zatvorenim očima? Naši fliper Flash igre možete da igrate online besplatno će vas pustiti pokažu svoje veštine. Ovo je osnovna igra koja ima oko već mnogo godina, ali igranja može biti veoma zarazna dok pokušavate da rek najviše poena. Jedan od naših omiljenih igara je onlajn Pinballs Bump Pinball jer ima veliki crtani film oseća. Osim toga, igrivost je brz i besan. Vi ćete biti udaranje peraja Dugmad i pokušava da održi korak sa svim akciju na ekranu. Da li možete da dobijete visok rezultat?
Za nešto malo drugačije, pokušajte Lucky Coins. Ovo je video igra bazirana na Pachinko, koji je veoma sličan fliper. Bacite novčić u vrhu i nadamo se spusti na pravom mestu. Dobijate tri novčića da vidimo koliko poena možete stalak. U Pepsi Peinball, dobijate Vild Vest temu. Ovo je jedan od najboljih Pinballs Flash igre da igrate online u slobodno vreme.Igranja je sličan svakom drugom simulaciju fliper, ali postoje neka iznenađenja ako znate gde da pogledate!