Igraj Online » Akcija Igre » Pucanje » Odbrana kule
8.7 / 10 - 116

Odbrana kule

U Odbrana kule igrama naći ćete se u neprijatnoj situaciji gde će vas napadati razni neprijatelji koji bi vas voleli videti mrtve. Na sreću, na raspolaganju vam je ova ogromna kula. Stanite iza obarača i naterajte ih da zažale što su vas napali u ovim flash igrama punim akcije. Sretno!

Volite li igrati toranj obrana Flash igre? Došli ste na pravo mjesto. Imamo prekrasnu kolekciju nekih od najboljih naslove dostupne. Mi imamo neke od najboljih strategija i ratnih igara okolo. Dobra vijest je da možete igrati ih sve besplatno online kad god imate vremena! Za igra bazirana na fizici sudara, morate igrati Momentum Missile Mayhem. Ti si idući u morati učiniti sve što može da brani svoju bazu. To zvuči jednostavno, ali pričekajte dok ne vidite sve neprijatelje koje će biti dolaze na vas. Možete li trajati sve do konačnog razini? Samo najbolje strateški mislioci uspjeti.
S jedne kupole u Aqua Turret, morate koristiti ono što imate kako bi se braniti protiv valova brodova i drugih vozila koja dolaze na vas. Djelovanje u ovoj igri toranj obrana Flash je Brzi i žestoki. To će potrajati sve što je dobio to učiniti do samog kraja. Morate poraziti neprijatelja na svakoj razini u Bubbel Tanks prije nego što možete napredovati na sljedeću fazu. Kada ubiti neprijatelja, možete povećati svoj ​​oklop mjehur, tako da mogu trajati duže. Ovo je jedan od najboljih Flash zaštiti kupole igara okolo.
HugoHugo
78%
RedRed
79%