Igraj Online » Klasične Igre » Pacman
8.8 / 10 - 7494

Pacman

Ovu igru nije potrebo predstavljati. Pacman je jedan bezvremenski klasik i još uvek je popularan kao i pre. Sada ne morate ići u igraone da biste igrali ovu igricu, možete je igrati ovde! Samo se pobrinite da vas ne uhvate duhovi!

Chomp su tačke i idu od ili jurimo duhove kao što lutaju kroz lavirint sa našim kolekciju najboljih Flash Pacman igre.Najbolji deo je da možete igrati ova klasika video igre na mreži za besplatno kad god imate malo slobodnog vremena. Neke od varijacija su stvarno dobri. U Pekmen, igrate klasična arkadna igra. Prvih nekoliko nivoa su lako, ali duhovi - kao Blinkija - zaista počinju da se kreću brzo u kasnijim nivoima. Samo najbolje igrači će biti u stanju da Chomp i troše svoj put do konačnog ekrana.
Ako ste u potrazi za zabavu varijacije na originalni Pacman igre, potrebno je da proverite Slackman, koja se odvija u kancelariji. Da li možete da dobijete sve krofne pre nego što vaš saradnik govori šefa i dobijete otkaz? Zabavite se guta sve krofne da se najveći broj bodova. Za nešto potpuno drugačije, igraju Pekmen Platforma 2. Vi ste Pacman u ovoj igri, ali umesto da idu kroz lavirint, morate da skočite sa platforme na platformu kao što ste Chomp tačke i izbegavajte duhove. Ovo kombinuje Pacman sa strane scroller igra avantura.