Igraj Online » Akcija Igre » Pucanje » Branite svoju bazu
9 / 10 - 2922

Branite svoju bazu

Branite svoju bazu od gomile napadača! Koristite prave strategije da se odbranite od neprijatelja koji žele da unište vašu bazu. Sa ovim igrama punim akcije možete provesti sate osmišljavajući najbolji način da odbranite svoju bazu i budete pobednik!

Za ljubitelje strategijskih i ratnih igara, ove Flash igre Branite Svoju Bazu gde trebate da izdajete naređenja svojim trupama satima dok štitite odbranu i pokušavate da zadržite ono što je vaše. Iako ovo zvuči jednostavno, nivoi postaju sve teži. To znači da stvarno trebate da savladate osnove veoma rano i naučite kako da na najbolji način izkoristite ono što imate na raspolaganju kako bi se odbranili.
Ako ne znate gde da počnete, možda ćete početi sa Green Beret Castle Assault. U ovoj igri, vi branite dvorac i treba da uklonite neprijatelje sa svim oružjem i odbranama koje imate na raspolaganju. Budite brzi s tim, ipak, jer neprijatelji oštećuju vaš dvorac i mogu da ga unište i time završe vašu igru. Možete li preživeti sve različite nivoe? Dve druge popularne Flash igre Branite Svoju Bazu su Endless War Defense i Balloon Invasion. Koju god igru odlučite da igrate online, ne morate brinuti, znajući da nećete potrošiti novac na to, tako što ćete provesti sate i sate pokušavajući da odbranite ono što je vaše. Ako ste dovoljno dobri, možda ćete biti u mogućnosti da budete na vrhu liste igrača. Da li imate šta je potrebno?