Igraj Online » Akcija Igre » Pucanje » Trcite i Pucajte
8.8 / 10 - 8651

Trcite i Pucajte

Ove igre su pune akcije! Prolazite kroz nivoe uz bujicu neprijatelja koji vas žele ubiti! Nije važno da li se igra odvija u prošlosti ili u dalekoj budućnosti, uvek je puna brzine i akcije!

Naša Flash trčati i pucati igre su veliki strani scrollers iz prošlih godina. Ako ste platforme igrača koji je daleko od svoje konzole i treba igrati igru, naša zbirka najboljih trčanje i gađanje igre će vas držati zadovoljni s malo brzim tempom pokolja. Za početak, pokušajte Thing Thing 4. Ti si monstrum, ali možete osvetiti na ljudima koji su vas stvorili. Sposobnost prilagoditi svoj ​​lik postavlja ovu igru apart. Morate uništiti sve neprijatelje u potpunosti jasno razinama i pobijediti u igri. Još jedna igra u ovoj seriji je Thing Thing Arena 3, što je više od utakmice arenu za borbu igru.
RazeRaze
88%
U uzbudljivoj platformer Plazma Burst, morate pucati prema dolje sve svoje neprijatelje kao što ide iz jedne strane ekrana na drugu . Ova igra ima nekoliko iznenađenja up svojih rukava. Kad igrate, provjerite da li obratite pozornost na sve male detalje, tako da možete dobiti najviše bodova. Kad je u pitanju rad i pucaj Flash video igara možete igrati online besplatno, imamo li pokriven. Pogledajte oko sebe dok vam najbolje strana sklizanje platformer igrati na završnoj razini. Možete li to učiniti do kraja pozornice u bilo koju od tih igara? Vrijeme je da saznate je sada.
ZayoZayo
85%
DoomDoom
82%