Igraj Online » Klasične Igre » Zmija
8.7 / 10 - 2317

Zmija

Zmija je klasična video igra koja se prvi put igrala u dvoranama za igru tokom sedamdesetih godina. Nakon što je postala standardna igra na Nokia telefonima 1998. godine, njena popularnost je skočila. Sada vam nije potreban telefon da biste uživali u ovoj klasičnoj igri – imamo je ovde!

Ako ste stariji gamer, vjerojatno sjetiti klasične zmija igre koje su bile popularne u arkadama i drugdje. Kada je klasična igra je predinstaliran na neki smartphone u kasnim 1990-ih, igra ponovno je postao hit. Sada možete igrati najbolje Flash igre zmija online besplatno. U Zmija i Zec, cilj je da se kretati i jesti sve zečeve. Igra zvuči jednostavno, ali to je zapravo prilično zahtjevna, pogotovo u kasnijim razinama. Imate li što je potrebno da jedu dovoljno slatka zečica prije nego vrijeme istekne?
Za nešto s nekoliko zečica se jede, pokušajte Carai Snake. U tom jednom, možete premjestiti zmija okolo i skupljati žetoni. Ova igra se malo strategije. Nakon što ste naučili kontrole, mislimo da ćete želite igrati opet i opet dok ne pobijedi. Ako želite pravi izazov, pokušati Snake Ball. Ovo je jedan od najboljih zmija Flash igre možete igrati online. Prva razina je stvarno je, ali nakon što dovršite to, moći ćete preskočiti oko na više teškim izazovima. Ne mnogi ljudi će biti u mogućnosti to učiniti kroz sve razine ovoga.