Igraj Online » Akcija Igre » Borilačke Igre » Arena Bitka
8.6 / 10 - 1685

Arena Bitka

Pozdrav. Dobrodošli u arenu! Ove igre zahtevaju da probudite gladijatora u sebi. Samo nemilosrdni ratnici mogu izaći kao pobednici iz raznih borbenih arena u ovoj kategoriji. Borite se!

AhilAhil
89%
Arena je prisutna još od pamtiveka. Od borbe dva čoveka do ljudi koji se bore protiv životinja, ili borbe jednog čoveka protiv grupe ljudi, mi imamo sve vrste flash igrica sa tematikom borbi u areni koje možete da igrate BESPLATNO onlajn. Bilo da imate samo malo vremena ili ga imate na pretek, ove igrice su odlične u oba slučaja.
U igrici Crab Fight, bitka je malo drugačija jer ste kraba, a ne ljudsko biće. Međutim, tuče su i dalje spektakularne i uzbudljive. Grafika je u ovim igricama stvarno odlična i učiniće da se nasmešite bar jednom u svakoj od njih. Ako ova igrica nije u Vašem fazonu, mogli biste da probate Arcane Fighters ili Achilles II-Origin of a Legend, od kojih je svaka sasvim drugačija od one druge. Ako ste ratnik u duši i želite da se borite, ova kategorija flash igrica je za Vas. Sa toliko mnogo sjajnih igrica sa tematikom borbi u areni, provešćete nebrojeno sati pokušavajući da postanete kralj arene. Najbolje kod ovih igrica je to što su sve one besplatne za igranje. Čak u nekima, ako odigrate dovoljno dobro, možete da dospete na rang-listu. Imate li ono što je potrebno da osvojite mesto najboljeg gladijatora?