Igraj Online » Akcija Igre » Borilačke Igre » Ratne Igrice
8.8 / 10 - 1438

Ratne Igrice

Isprobajte ove legendarne ratne igrice! Porazite neprijatelje u areni tako što ćete biti brži i jači. Možete igrati protiv svih vrsta neprijatelja, čarobnjaka, čudovišta ili čak protiv telefona! Spremite se za borbu!

Rat i strategija igre su veliki načina da prođe vreme. Naš kolekciju flash borbenih igara će vas zauzet satima dok pokušavate da se pobednik u svakoj borbi, tako da možete osvojiti ceo rat. Možda će biti potrebno malo vežbe da tuku neke od onih oštrije, ali možete izaći kao pobednik. Jedan od najboljih Flash ratne igre u našoj kolekciji je Battle Mechs. Ovo je Turn Based strategija ratna igra u kojoj možete da kontrolišete džinovske robote mehanizovanih - mechs. Ova igra je mnogo zabave, čak i na kasnijim nivoima, kada postaje još teže.
Još jedna sjajna bitka igre možete igrati online je Battle Masters, koji je zasnovan na rok, papir i makaze, ali dodaje malo preokret kao što ste se boriti. Da li imate šta je potrebno da stignete do konačnog borbu i izaći na vrhu sa visokim rezultatom?Jousting avantura Ljutilo Monstruma je još jedna velika igra koja vam omogućava da se bore sa različitih neprijatelja. Potrebno je da imate veštine da ubije svoj put do krajnjih nivoima ovoj velikoj igri Flash bici. Spreman da ide u rat?
BoksBoks
80%