Igraj Online » Klasične Igre » Space Invaders
9.2 / 10 - 782

Space Invaders

Space Invaders je arkadna video igra koju je dizajnirala kompanija Nishikado, a objavljena je 1978. Igre u ovoj kategoriji su bazirane na ovom bezvremenskom klasiku. Imaju različite teme i stilove, ali su sve dosledne originalu.

Imamo veliki izbor Flash Space Invaders tipa igre možete igrati online besplatno. Ova kategorija je opskrbljena s najboljim Space Invaders online video igara Internet ima za ponuditi. Oni besplatno igrati, pa pokušajte ih sve dok ne pronađete onaj koji se najviše sviđa. Za zombi twist na izvorniku, pokušajte Zombie Invaders 2. Morate uništiti zombija i grobove umjesto stranaca iz svemira i svojim svemirskim brodovima, ali ova igra je strašan u mnogo načina. Ako ste ljubitelj Flash zombi igre, idete da želite provjeriti ovaj neki vanjska strana.
Druga velika Space Invaders flash igra u našoj zbirci je Star Defender. Kul stvar o ovaj jedan je da možete nadograditi kao što poraziti razine. S više moćna streljivo, ti si idući u biti dobro opremljeni da bi se kroz ogromne valove stranaca koji dolaze korača prema dolje u kasnijim razinama. Ako volite igrati Space Invaders online, mislimo da ćeš ljubiti sve igre koje imamo u ovom odlomku. Od snimanja stranaca uništavanja zombija, izvan grafike to je sve o igrivosti. Ovaj tip igre je još uvijek oko za razlog - to je jako zabavno igrati iznova i iznova!