Igraj Online » Klasične Igre » Tetris
9 / 10 - 2161

Tetris

Klasičnu igru Tetris je kreirao Alexey Pajitnov 1984.god. Popularnost ove igre je naglo porasla čim se pojavila na Nintendo Game Boy platformi. U ovim igrama cilj je slaganje kocki koje padaju na način koji će ih sprečiti da dospiju do vrha. Kada popunite horizontalnu liniju, ona će nestati i dobićete malo prostora. Isprobajte sve različite vrste ove klasične igre!

QuadQuad
82%
Navijači Flash igre Tetris može prestati tražiti okolo. Mi imamo najbolje igre Tetris možete igrati online besplatno. Bilo da želite nešto slično izvorne igre ili jedna od mnogih varijacija na temu, imamo nešto za svakoga. Ako ste ozbiljan igrač, morate biti u mogućnosti da biste dobili visoku ocjenu u ovoj igri. Kada igrate Tetris Returns, ti si idući u imati svu veliku igrivost znate i ljubavi s malo više. Zvučni efekti i grafika u ovoj igri su stvarno super. Za hardcore igrača Tetris, ovaj video igra stvarno donosi. Ono što je najveći broj redaka možete jasno?
Za neparnim varijacije na izvorni klasik, pokušajte igrati TetriSnake. Kao što ime sugerira, postoje zmije su uključeni u ovu igru. Ovo stvarno dodaje novi element igre, a neki diše novi život u službenoj utakmici. Ako želite ići još dalje od izvornika, onda morate provjeriti Ocean Bubble. Ovaj se odvija u oceanu i ima mjehurići ne blokova, ali gameplay mehanika su isti. Mislimo bilo Tetris fan će ljubav ovu adaptaciju klasičnog pada blokova igre.
QubeQube
74%
ClixClix
66%