Igraj Online » Akcija Igre » Pucanje » Zombiji
8.5 / 10 - 652

Zombiji

Boxhead igre su pune glupih, krvožednih zombija koji vam žele pojesti mozak. Morate se odbraniti od napada prljavih zombija! Zgrabite oružje koje želite i počnite pucati!

O, ne! Zombiji napadaju. Da li ste spremni za zombi apokalipsu? Sada možete da testirate svoje veštine dok besplatno onlajn igrate širok dijapazon flash igrica sa zombi tematikom. Tako je, ne morate da trošite novac ako želite da tamanite zombije - na tako mnogo načina. Boxhead More Rooms je dobar izbor za početak.
Još jedna dobra zombi-avantura je Zombie Assault 3 u kojoj se sve brzo dešava. Jedna od super stvari u vezi sa ovom zombi igricom je to što možete da otvorite nalog i sačuvate svoj napredak, tako da ne morate svaki put da počinjete iz početka. Čak i ako ne otvorite nalog možete da napadate zombije na više načina, pri čemu su svi fantastični. Bilo da ste ljubitelj zombi filmova, stripova ili, uopšte, pop-kulture koja se tiče nemrtvih bića, mislimo da imamo flash igricu ili dve koje ćete voleti da igrate onlajn. Odvojite malo vremena kako biste se navikli na igru i stvarno nagomilali poene uništavanjem jednog po jednog ili velike grupe zombija. Odluka je na Vama.