Igraj Online » Klasične Igre » Gliste
8.8 / 10 - 5297

Gliste

Serija igara Gliste govore o ne baš tako slatkim glistama koje se međusobno uništavaju do daske najgadnijim oružjem koje možete zamisliti. Ovi mali, zli gadovi će učiniti sve što je u njihovoj moći da pošalju svoje neprijatelje i sve što se nalazi oko njih u zaborav. One pažljivo čekaju svoje vreme. Prve Gliste igre su se pojavile 1995. godine i napravio ih je engleski Tim 17 za Amigu. Uspešan žanr poput ovoga će se uvek sastojati od besplatnih flash verzija koje smo mi okupili na ovoj stranici. Ubijte ih!

Tražite li onlajn igrice sa Crvićima? E, onda ste na pravom mestu! U ovom odeljku, imamo neke od najboljih fleš igrica sa Crvićima koje možete da igrate besplatno onlajn. Tako je, možete igrati koliko god želite, a da ne morate da platite. Ovo čini ove strateške igrice još zabavnijim za igranje. Ako želite igricu sličnu onima sa crvićima, ali u kojoj su ogromna oklona vozila, probajte Big Battle Tanks. Budite spremni da provedete nešto vremena uz ovu igricu dok ne naučite kako rade kontrole. Kada jednom savladate osnove, međtutim, možete provoditi gomilu vremena pokušavajući da raščistite nivoe. Igrica postaje teža kako idete dalje.
PicoPico
80%
Ako želite još jednu igricu zasnovanu na crvićima, ali sa zaokretom, probajte Rat za teritoriju, koja će vam držati pažnju prilično vremena. Osnove ove igrice su jednostavne, ali potrebno je prilično strategije da bi moglo da se stigne sve do kraja. Da li možete da izdajete komande koje će vas odvesti sve do finalne bitke? Ako želite piratsku avanturu, probajte da igrate Rat kajaka. Ova igrica ima sjajnu grafiku i zaista je zarazna. Poželećete da nastavite da igrate sve dok ne savladate igricu. Ovo je jedna od naših omiljenih igrica koja se zasniva na klasičnoj kompjuterskoj igrici Crvići.