Igraj Online » Klasične Igre » Izbijanje
8.9 / 10 - 3913

Izbijanje

Originalna igra Izbijanje se pojavila još davne 1976. godine. Odmah je predstavljala uspeh za Atari kompaniju koja ju je napravila. Cilj igre je jednostavan - morate unišititi slojeve blokova uz pomoć lopte koja odskače. Lopta treba da odskače o podlogu koju vi kontrolišete. Cilj je možda jednostavan, ali ove igre sigurno nisu!

Izbijanje predstavlja jednu od prvih video igrica. Izašla je davne 1976. godine i u to vreme bila Atarijev hit. Kao što samo ime nagoveštava, pokušavate da probijete zid uništavajući sloj za slojem cigli. Pitate se kako? Loptom koja poskakuje, naravno! Ovde Vaše sposobnosti dolaze u prvi plan. Najbolja vest je to što na raspolaganju imamo različite vrste ove flash igrice.
Dok je suština ove igre jednostavna, još uvek postoji priličan broj inovacija. Takav primer je Star Ball. U flash igrici Izbijanje, za neke cigle treba malo više vremena da bi se razbile, a neke sadrže pojačanja i bonus poene. Nivoi postaju sve teži, pa ako uspete da svoj rezultat upišete kao jedan od najboljih na rang-listi, znači da ste dobri. Neke druge fantastične igrice Izbijanja koje imamo u ponudi uključuju Fairy Arkanoid i Crush Maniacs. Oba ova naslova omogućiće Vam da razbijete što više cigli možete. Iako su malo drugačije, mislimo da ćete se zabaviti. Trik je da naučite pravilno da kontrolišete lopaticu kako biste postigli dobre uglove i razbili puno cigli.
BloxBlox
74%