Igraj Online » Akcija Igre » Borilačke Igre » Street Fighter
8.7 / 10 - 785

Street Fighter

Sve igre u ovoj kategoriji su bazirane na originalnoj Capcom igri iz 1987. U ovoj igri borbi reč je o usklađivanju vremena i probijanju do vrha u turniru borbi. Ove igre su bazirane na tom principu. Mnogo borbene zabave!

Ako ste ljubitelj Flash Street Fighter igre, idete na ljubav sve velike naslove koje imamo u ovom odlomku. Možete igrati ih na internetu za besplatno. Sa tako mnogo različitih vrsta borbe igre, imamo nešto za sve igrače. Bez obzira na svoje vještine na razini ili željeni način igranja, sigurni smo da ima nešto za vas. U Fierce Fighter, morate unaprijed sve do kraja pobijedio svoje protivnike jednog po jednog. Styled nakon izvornog Street Fighter igra, to je jedna ponuda je vlastiti likova - dobri momci i loših dečki. Oni svaki ima svoje posebne poteze previše.
HoboHobo
83%
Za nešto malo drugačiji, pokušajte Hero Fighter. U ovom Street Fighter Flash igra, koje je potrebno poduzeti na svoje protivnike vježbajući svoje normalne poteze - napada i obrane - ali također je potrebno kako bi bili sigurni da znate kako koristiti svoje posebne poteze kako bi pobijediti u igri. Druga velika Street Fighter igre možete igrati online upravo sad je Vox Populi Vox Dei. U ovoj igri, ti si vukodlak lovac koji mora pobijediti sve vukodlaka jedan po jedan kako bi se unaprijed na kraju igre? Jeste li dovoljno dobar da se vaše ime na visok rezultat popisa?