Igraj Online » Akcija Igre » Pucanje » Pucacke Igre
10 / 10 - 6

Pucacke Igre

Oduvek ste želeli biti kauboj na Divljem Zapadu? Ili možda vojnik u ratu, ili gangster iz južnog centralnog LA-a? Sada to možete! U ovim pucačkim igrama prepunim akcije vaš cilj je jednostavan: pobedite neprijatelje tako što ćete ih upucati! Zvuči lako, ali nemojte podceniti poteškoće ili ćete završiti 2 metra pod zemljom!

Volite da pucate u mete ili na neprijatelje? Naša kolekcija pucačkih igara zabaviće Vas i držaće Vašu pažnju satima. Pokušaj da Vaš prvi pucanj bude i poslednji može da ispadne vrlo težak, ali najbolja stvar u vezi sa našom kolekcijom flash pucačkih igri je to što su besplatne. Ne treba Vam novac da biste napunili šaržer.
Imamo neke osnovne i jednostavne igrice za početnike kao i naprednije pucačke igre za one veštije koji traže veći izazov. Bez obzira na to koliko ste vešti kao virtuelni strelac, mislimo da će jedna od flash pucačkih igara u našoj kolekciji ispuniti Vaša očekivanja. Većina igrica omogućuje Vam da se krećete uz pomoć tastature i da ciljate i pucate jednostavnim klikom miša. Budite na oprezu, ove igrice mogu da budu zarazne, naročito ako neko obori Vašu poziciju na rang-listi! Od pištolja kao što je glok preko mitraljeza do raketnih bacača i drugih, sav arsenal koji Vam je potreban je ovde. Obe igrice The Sniper i Warzone Getaway 2 su dobar izbor ukoliko želite da odmah uskočite u akciju i zapucate.