Igraj Online » TV & Filmovi » Avatar Igre
8.5 / 10 - 10082

Avatar Igre

Pronađite u sebi vladara vetrova. Udružite se sa Angom i njegovim prijateljima i pobedite sve neprijatelje koji vam se nađu na putu. Neverovatno je kako možete da vladate vetrom! Konačno, naučićete i da vladate svim elementima!

Onlajn flash igrice serije Avatar popularne su s razlogom - igra za igrom, svaka pruža zabavu. Činjenica da ova serija ima više od jedne igrice govori dosta o njenoj popularnosti. Istoimeni crtani film je takođe popularan, ali čini se da ljudi posebno vole to što u video igrici mogu da kontrolišu njegove likove.

Avatar Arena zasnovana je na seriji "Avatar: Poslednji vladar vetrova". U igrici, morate da uđete u arenu kako biste se borili. Ne brinite, i tu imate priliku da prelazite nivoe i dobijete bolji oklop i oružje. Ako ste baš dobri, možda uspete da pređete i poslednju rundu. Ne želimo da upropastimo sva iznenađenja koja ćete videti tokom igranja. Čak i ako niste ljubitelj ove animirane serije, možda uvidite koliko su ove igre zabavne i ispunjene avanturom. Druge dve popularne igrice u ovoj kategoriji su Avatar Fortress Fight 2 i Avatar Fortress Fight. Obe predstavljaju odličan način da utrošite malo vremena i uživate u bogatom svetu ovog crtanog filma. Najbolje u vezi sa našim flash Avatar igricama je to što su besplatne za igranje, pa tako možete da ih igrate dok ne pobedite sve igrače i upišete svoje ime na vrh rang-liste.