Igraj Online » Avanturske Igre » Harry Potter
8.1 / 10 - 8056

Harry Potter

Oduvek ste želeli istražiti tajne Hogwartsa ili igrati igru Quidditch? Ovde to možete. Pomozite Harriju da pobegne od zlih Death Eatersa ili provedite vreme nalazeći savršenu odeću za Harrija i njegore prijatelje. Za svakoga ponešto, bez obzira da li ste u Gryffindoru ili Slytherinu.

Naše besplatne Flash igre Hari Poter mogu da vas ubace pravo u avanturu koja se nalazi u nizu knjiga i filmova. Različite igre obuhvataju različite likove i različite stilove igranja, ali ljubitelji će sigurno naći ponešto što će im se dopasti na ovoj stranici. Čarobnjaci, volsebnjaci, čudovišta, i još mnogo toga je uključeno u ove igre kako bi ih napravili jos zabavnijim. Najbolji deo je da možete da ih igrate besplatno online.

Neke od njih - poput Hari Poter Magija su zaista jednostavne igre oblačenja - dok vam druge dopuštaju da se uključite u akciju. U Igra Hari Karta morate da pomognete Hariju sa mapom. Ne želimo da vam otkrijemo sva iznenađenja u ovoj zabavnoj igri. Za mlađu decu, Bojanje Harija je dobar izbor, jer je jednostavna, ali još uvek u vezi sa svačijim omiljenim čarobnjakom. Pronalaženje najbolje Flash igre o Hariju Poteru ne zahteva da bacite čini za pretragu. Ako pogledate na ovoj stranici, pronaćićete mnogo različitih igara zasnovanih na popularnim knjigama i filmovima. Čak i ako niste još pročitali knjige ili videli filmove, još uvek smatramo da će vam se svideti neki od izbora koje imamo na raspolaganju za vas da igrate.