Igraj Online » Devojacke Igre » Powerpuff Girls
8.2 / 10 - 5578

Powerpuff Girls

Powerpuff Girls su tri devojke koje pre spavanja pokušavaju spasiti svet. Stvorio ih je professor Utonium kada je pomešao hemikaliju X sa šećerom i začinima. Powerpuff Girls štite svet od zlikovaca kao što su majmun Jojo i Princeza. Pomozite Blossom, Buttercup i Bubbles svojim super-moćima!

Ako ste ljubitelj Poverpuff Girls, ti ćeš da voliš ovu kategoriju. Pronašli smo najbolji Poverpuff Flash igre da igrate online.Najbolji deo je da možete da ih igrate koliko god želite besplatno. Čak i ako niste ljubitelj crtanih likova, još uvek mogu naći ove igre prijatnijim. Za nešto jednostavno i zabavno za bilo koje doba, probajte Powerpuff Girls: Snapshot. Postavite devojke u različitim pozama oko scene, a onda se snimak koji se koristi da im pokaže u novinama sledećeg jutra. Neke devojke će provesti sate druženju sa ovim.

Još jedan dobar Poverpuff Girls igra je Napad Štenadi. Devojke treba da leti po gradu i sačuvajte štenad! Do pucnjave neprijatelja, štenad su pustili i padobran na zemlju. Proverite da li ste ih pokupi pre nego što padne, tako da dobijete najviše bodova! Za neke Poverpuff Girls borbena dejstva, probajte Powerpuff Bitka. Imate mnogo različitih opcija u ovoj igri, sukobili neke devojke protiv zlikovaca iz crtanih filmova. Možeš li da vaš omiljeni PoverPuff Girl sve do konačnog izazov?