Igraj Online » TV & Filmovi » A Stitch In Time
8.1 / 10 - 927

A Stitch In Time

Da li želite da se borite protiv kriminala kao Nemoguća Kim? Baš ovde i sada to i možete. Udružite se sa Kim i njenim drugarima i pobedite zlo.

Obožavaoci Nemoguće Kim znaju da nije nemoguće naći odlične, besplatne flash igrice zasnovane na ovom popularnom dečijem crtaću. I ne brinite. Ako više niste dete, a volite Nemoguću Kim, nećemo Vas sprečiti da uživate u našoj kolekciji video igrica zasnovanim na ovom televizijskom hitu.

Biti tinejdžerski borac protiv kriminala nije jednostavan zadatak. Ubrzo ćete to i shvatiti igrajući neku od ovih besplatnih flash igrica zasnovanim na Nemogućoj Kim. A ako ste obožavalac Nezaustavljivog Rona, ne brinite - moćićete da upravljate njegovim likom i u drugim igricama. Takođe ćete naći mnogo poznatih zloća među kojima su Majmunska Pesnica, Daf Kiligan, g-din Senjor Senior pa čak i Profesor Dementor. Ubodi na Vreme 5 i Ubodi na Vreme 3 su dva popularna naslova u ovoj kolekciji u slučaju da ste u žurbi i želite da odmah nešto odigrate. Obe igrice urađene su po uzoru na seriju "Ubodi na vreme" i satima će zabavljati svakog obožavatelja Nemoguće Kim. Uverite se da ste odigrali sve nastavke igrice. A kad završite, zadržite se još malo i pogledajte neke druge primere koje imamo u ponudi za fanove Nemoguće Kim.