Igraj Online » Klasične Igre » Lemmings
8.1 / 10 - 2090

Lemmings

Lemmings je zabavna puzle igra u kojoj vodite Lemmingse do izlaza iz svakog nivoa. Svakom Lemmingsu možete dodeliti specijalne veštine kako bi mogli preživeti. Nivoi postaju sve teži, zato se pripremite. Želimo vam sreću u vođenju ovih jadnih stvorenja!

Naš izbor Flash Lemmings igara će vas zainteresovati za mogućnost da igrate klasične igre besplatno onlajn. Koncept ove vrste video igara je jednostavan. Treba da naterate sve sledbenike da zajedno rade kako bi završili nivo. Iako su početni nivoi jednostavni, igra poste sve teža. Uvek se krije neki novi izazov.
U strateškoj igri Wooglings, treba da vodite šumska stvorenja kroz nivoe bezbedno. Prvi nivoi su prilično laki, ali kako igra odmiče postaju sve teži. Ne može svako preći ovu igru tako da, ako uspete, smartrajte sebe profesionalcem. Druge dve Flash Lemmings igre su Snail Bob i All We Need Is Brain. Bez obzira koju odaberete, sve što treba da uradite je da pogledate šta smo izabrali za vas od najzabavnijih Lemmings igara koje se igraju onlajn besplatno. Bilo da ste ih već igrali ili je ovo prvi put, nećete moći da odolite prelaženju još jednog nivoa.