Igraj Online » Klasične Igre » Zelda
7.7 / 10 - 6641

Zelda

Zelda je legendarna serija video igara koje su izvorno stvorili Shigeru Miyamoto i Takashi Tezuka iz Nintenda 1986. godine. U ovim igrama vi ste avanturista Link koji često ima zadatak da spasi princezu Zeldu od zlikovca Ganondorfa. Ove igre se većinom odvijaju u Hyrule zemlji. Mi smo sakupili sve besplatne flash prerađene verzije igre Zelda u kojima vi možete uživati!

Naše fleš Zelda igrice će držati avanturiste zaokupljene satima kroz višestruke potrage, mogućnosti da se ide na više nivoe i, naravno, sjajnim oružjima, oklopima i magičnim predmetima. Delom RPG, a delom akciona avantura, ove igrice će zadovoljiti čak i najjače igrače. Najbolja stvar je to što igrice iz ovog odeljka možete igrati besplatno onlajn. Ako želite klasičnu Zelda zabavu, probajte Zelda Abentuer ako imate dosta vremena i želite da zaista uđete u priču iza ove igrice. Grafika je prilično dobra, ali kao što znate, priča je najbitnija, kao i slagalice koje uz bitke treba da sastavite.

Još jedan sjajan naslov koji imamo iz ovog odeljka je Zelda Legend. Vi ćete se zaista upoznati sa ovom avanturom od vrha do dna, a opet mogu da vas iznenade neki od aspekata ove igrice. Ako ste ljubitelj Linka, potrebno je da odigrate ovu igricu i vidite da li možete da stignete sve do kraja. Ako želite još jednu sjajnu avanturu, probajte Zelda the Seeds of Darkness. Kao i kod Linka, moraćete da se borite sa brojnim stvorenjima, da sakupljate bolje štitove i oružja, te da rešavate slagalice da biste stigli čitavi do kraja igrice.