Igraj Online » Klasične Igre » Bombardiranje
8.9 / 10 - 6435

Bombardiranje

Originalna igra Bombardiranje je objavljena 1983. godine. Od tada su napravljene mnoge adaptacije ove klasične igre. Ovde možete pronaći našu veliku kolekciju igara Bombardiranja. Svaka od njih ima različit stil i način igranja, tako da ih morate sve probati!

Sećate li se Bombermana? Ako ne, spremite se za mnogo zabave. Naše flash Bomberman igrice su vrlo zabavne i nude različite izazovne nivoe i bosove koje treba da pobedite. Dok su početni nivoi totalno laki, kako biste se navikli na igricu, budite ubeđeni da svaki sledeći postaje sve teži.
Bomb It 4 je jedan od naših favorita među Bomberman igricama. Možete da izaberete različite načine igranja koji će se lepo uklopiti u ono što treba da uradite kako biste pobedili, a to je: ubiti sve neprijatelje, skupiti sve novčiće i slično. Bez obzira koliko ste vešti, videćete da su ove igrice zabavni izazovi i da će Vam možda trebati vremena da ih u potpunosti savladate. Ako Vam se ova Bomberman flash igrica ne čini interesantnom, možete da probate Igraj se sa vatrom 2 ili Bomberman Piromasteri, koje su slične, a opet imaju sopstveni stil i skup pravila. Jednom kada nađete verziju koja Vam najbolje odgovara, budite sigurni da ćete provoditi više od par sati pokušavajući da očistite sve nivoe. Kad god želite da Vam prođe vreme, obavezno posetite naš sajt na kom možete besplatno da igrate najbolje onlajn flash igrice.