Igraj Online » Devojacke Igre » Sređivanje » Frizure
8.3 / 10 - 3317

Frizure

Oduvek ste želeli isprobati različite frizure ili boje kose, ali ste se plašili šta bi drugi mogli misliti? Više se ne plašite, ovde možete isprobati različite stilove, a da ne morate brinuti da se nekome to neće svideti. Ošišajte se nakratko i obojite kosu u ljubičasto ili nosite jarko crveni konjski rep! Eksperimentišite i uživajte!

Naše Flash igre Frizure su odličan način da vam prođe vreme dok se zabavljate učeći kako da napravite frizuru na različite načine. Zabavićete se sa ovim simulacijama frizura. Neke su zahtevnije od drugih, nudeći više opcija i detalja, ali su sve zabavne na svoj način. Ako vam se sviđa ovaj tip igre, preporučujemo vam da isprobate svaku pojedinačno. Za mlađu decu, tinejdžere ili pak odrasle, ove video igre su odličan način da vam prođe malo vremena.
Dok su neki od naslova zasnovani na poznatim ličnostima, neki od njih su opšteg karaktera. Na primer, Doterivanje devojčice možete oprati, osušiti pa čak i napraviti frizuru jednom od likova u igri. Salon Velike Mame je još jedna Flash igra Frizure koja se ne zasniva na određenoj poznatoj ličnosti ili filmskoj zvezdi. Takođe možete da saznate više o tome šta se dešava u kozmetičkom salonu. Na ovoj stranici ćete naći najbolje Flash igre Frizure koje možete igrati besplatno online. Ove igre neće biti za svakoga, ali ako volite modu i stil i nameštanje kose, uživaćete u nekim od ovih igara kada ih budete igrali. Besplatne su, tako da ih možete probati koliko god ih želite sve dok ne pronađete onu koja vam se dopada.