Igraj Online » Devojacke Igre » Sređivanje » Celebrity Sminkanje
8.9 / 10 - 1979

Celebrity Sminkanje

Slavne osobe ovise o svom izgledu. Justin Bieber ne bi bio toliko popularan kada bi imao veliku bubuljicu na nosu, a možete li zamisliti Lady Gaga na pozornici bez šminke? Sada je vaš zadatak da svoje omiljene slavne osobe učinite što lepšima kako biste osigurali njihovi uspeh!

Ako sanjate da ste slavna ličnost i da živite njihovim životom, obožavaćete našu kolekciju flash igrica za doterivanje poznatih. Jednostavne su za igranje, ali i vrlo zabavne, naročito ako ste veliki obožavalac slavnih. I ne brinite, imamo i muške i ženske zvezde među kojima možete da izaberete svoju omiljenu. Neke od ovih igrica predstavljaju slavne parove i omogućuju Vam da ih doterate oboje!
Jedan od naših najpopularnijih naslova je Lady Gaga Makeover Game. Ako ste ljubitelj njene muzike, ali ne i njenog smisla za modu, obradovaće Vas saznanje da možete da promenite njenu frizuru, šminku i još štošta. Ako ste ikada sanjali da ste stilista slavnih, ova slatka flash igrica je prava stvar za Vas. Dva druga naslova koja ljudi vole su Swift Taylor i Selena Sredjivanje. Neke od ovih igrica sadrže više od jedne slavne ličnosti, što je zaista lepo. Ako ste ikada hteli da budete stilista slavne ličnosti, sada imate priliku. Naše besplatne flash igrice doterivanja poznatih omogućuju Vam da preuzmete kontrolu i izaberete kako će zvezde da izgledaju. Većina ovih naslova su stvarno laki za igranje i mada nećete osvajati poene, ipak ćete se zabaviti.