Igraj Online » Devojacke Igre » Sređivanje » Celebrity Kostumiranje
9.2 / 10 - 301

Celebrity Kostumiranje

Poznate ličnosti ponekad ne znaju šta da obuku. Srećom, Vi ste tu da im pomognete da se odluče. I muške i ženske javne ličnosti žude za Vašim savetom!

Da li ste se ikada pitali kako je to biti slavna ličnost? Sada možete da saznate kako bi to bilo da ste osoba koja gospodari njihovim ormanom! Od Ričarda Hamonda preko Džeremija Klarksona do Mister Bina, prisutno je mnogo muških slavnih ličnosti. Ako ste ikada želeli da ove muškarce obučete bolje, sa našom kolekcijom flash igrica u kojima imate pristup garderobi slavnih ličnosti, sada to i možete.
Takođe imamo i mnogo ženskih zvezdi, uključujući Viktoriju Bekam, Rijanu, Selenu Gomez i druge. Zamislite da ste u mogućnosti da pomognete ovim slavnim ličnostima da se obuku na najbolji mogući način. Mlađa deca će više uživati u ovim igricama koje mogu da opčine čak i stariju decu. Jedna od naših omiljenih flash igrica oblačenja poznatih je Richard Hammond Dress Up. U njoj morate da pomognete Ričardu Hamondu da izabere najbolje odelo i detalje. Čak ćete mu pomoći da odluči gde da ode jednom kad se dotera. Za sve koji vole slavne ličnosti, Holivud ili modu, ove igrice su najbolji izbor. Dobra vest je što sve možete da ih igrate besplatno.