Igraj Online » Devojacke Igre » Romantične Igre » Svadba
8.4 / 10 - 4019

Svadba

Svadba je poseban trenutak u životu svake devojke, pa šta mislite da mu dodamo malo stila? Izaberite svoju omiljenu haljinu iI savršeno mesto u ovim igrama oblačenja za svadbe. Pobrinite se da i mladoženja izgleda što bolje, dečki jednostavno ne znaju šta je stil. Pripremite se da započnete planirati svoj specijalni dan!

Želite li da vežbate planiranje venčanja? E, onda imamo neke od sjajnih simulacija za vas. Naš izbor fleš igrica sa venčanjima je dobar za igrače svih uzrasta. Zaista imamo igrice za svakoga. Za razliku od stvarnog venčanja, ne morate da trošite gomile novca. Naše igrice simulacije venčanja mogu da se igraju besplatno onlajn kad god to želite. Ako želite jednostavnu igricu sa oblačenjem, onda probajte Oblačenje za Vjenčanje. Ova besplatna fleš igrica koju možete igrati onlajn će vam pomoći da se spremite za veliko venčanje, birajući haljinu i još mnogo toga. Ova igrica zaista podstiče maštu i drži decu zaokupljenom satima, dok pokušavaju da osmisle savršenu odeću za venčanje.
Ako želite da izaberete haljinu za venčanje, frizuru, dodatke i još mnogo toga za nečije veliko venčanje, trebalo bi da probate Slatko Vjenčanje. Ovo je jedna od najboljih fleš igrica sa venčanjem koje postoje. Zato smo je i uključili u ovaj odeljak. Mislimo da će biti jako zabavna za neke devojčice. Ako želite da igra simulacije venčanja ima neki obrt, onda probajte Wedding Trouble. U ovoj igrici se radi o novcu. Venčanje može biti skupo! Ova igrica prolazi kroz sve troškove koji prate venčanje. Možete li da postignete da vaš novac bude dovoljan da prođete kroz venčanje vaših snova?