Igraj Online » Devojacke Igre » Sređivanje » Oblačenje Parova
8.3 / 10 - 2985

Oblačenje Parova

Šta vredi da izgledate lepo ako Vaš partner nema stila kao i Vi? Ovo je odličan poligon za vežbanje veština oblačenja. Ne samo za Vas već i za Vašeg partnera.

Oblačiti jednu osobu je lepo, ali naše fleš igrice za oblačenje u paru su još bolje! Umesto da se sprema samo jedna osoba, treba da smislite odeću i dodatke za parove! Mnoga deca vole ovakve vrste igrica, a one u ovoj kategoriji su mnogo bolje zato što podrazumevaju dvoje ljudi, a ne samo jednu osobu. U Spoj na Valentinov dan, imate samo petnaest minuta da se spremite za veliki sastanak na Dan zaljubljenih! Za ljubitelje fleš igrica sa oblačenjem, ovo će sigurno biti hit. Sa velikim izborom opcija, sigurno ćete naći savršenu odeću za romantični izlazak.
Potrebno je da decu odvedete u školu u Oblačenje dečka i devojčice. Iako je veoma jednostavna i laka za razumevanje, ova igrica za oblačenje u paru je veoma zabavna za igranje. Jedna od stvari koju obožavamo u ovoj igrici su različite opcije kojima raspolažete, uključujući i dodatke. Kada igrate Obucite Slatki Par, moći ćete da birate frizure, odeću, dodatke i još mnogo toga. Jedino što je granica u ovoj igrici je vaša mašta. Kada provedete nekoliko sati igrajući ovu igricu, još uvek ćete imati gomilu opcija koje vam stoje na raspolaganju da ih isprobate.