Igraj Online » Devojacke Igre » Sređivanje » Oblačenje Konja
8.1 / 10 - 1618

Oblačenje Konja

Ko bi rekao da postoje tolike stvari koje možete obući konjima? Stavite im najlepša sedla, dajte im ljubičasta kopita i od grive im ispletite pletenice. Učinite svog konja najlepšim i podelite sliku sa prijateljima!

Za ljubitelje životinja, naše Flash igre Oblačenje Konja su divan način da vam prođe vreme. Neke od njih su čak zasnovane na crtanim filmovima za decu - kao što je Poni šou. Druge igre u ovoj kategoriji su više uopštene ali ipak nude mnogo zabave za decu svih uzrasta. Oblačiti konja možda ne zvuči tako zabavno, ali kada jednom počnete da igrate, mislimo da ćete promeniti svoje mišljenje o tome.
Jedna od najboljih Flash igara Oblačenje Konja koju imamo u ovom trenutku je Make a Pony koja vam omogućava da kreirate sopstvenog ponija i opremite ga sa opremom i još mnogo toga. Ako to nije po vašem ukusu, možete da pokušate Uredite vašeg Ponija ili Unicorn Dress up, koje su dve slične video igre zasnovane na modi za konje. Odlična stvar o našoj igrama Oblačenje Konja je da su sve besplatne da se igraju online. Zbog toga, ne morate da žurite kako bi igrali različite igre sve dok ne pronađete nešto što vam se stvarno dopada. Samo pazite da ne gledate poklonjenom konju u zube! Sa svom ozbiljnošću, ako ste ljubitelj konja, koji je takođe i igrač, pogledajte jedan od naslova na ovoj stranici.