Igraj Online » Devojacke Igre » Romantične Igre » Igre Ljubljenja
8.5 / 10 - 19892

Igre Ljubljenja

Želite li saznati kakav je osećaj poljubiti svog tajnog ljubavnika? Pomozite ovim slatkim dečkima i devojkama da se ljube, a da ih niko ne otkrije. Kombinujte romantiku sa strategijom i oslobodite ljubav. Nabavite žvakaću gumu ili karmin i pripremite se da pomognete Kupidu u ovim igrama ljubljenja!

Naše Flash Kissing igre koje možete igrati onlajn su najbolji način da ispunite vreme da uvežbate kako da izvedete savršeni poljubac! Veština zavođenja je nešto što ove igre dobro pokrivaju. Neke od ovih igara zaista zahtevaju malo veštine, pa nemojte misliti da su ovo dosadne igre koje vam se neće svideti. Od romantičnih poljubaca do takmičenja u ljubljenju, ova kategorija ima nešto za svakog.
Ako ne znate gde da počnete, možete početi sa Tajni Poljubci u Uredu, čija radnja se dešava u kancelariji. Morate pokušati da ukradete poljubac kada šef ne gleda. Ovo nije lako kao što zvuči! Ako imate viška vremena ovo je sjajna igrica. Ako ste raspoloženi za nešto drugačije, probajte Nevaljao Učionica ili Poljubi me Brzo, dve najbolje Kissing igrice koje možete igrati onlajn. Za sve koji vole nenasilne video igre, ovo je najdalje moguće od nasilja! U svoj ozbiljnosti, naše Kissing igrice su besplatne za igranje onlajn i nude način da dodate malo romantike u inače dosadan dan. Ako ste spremni da proverite kako se ljubite, vreme je da uzmete stvar u svoje ruke i počnete da zavodite do pobede!