Igraj Online » Devojacke Igre » Sređivanje » Sređivanje Vile
8.8 / 10 - 1244

Sređivanje Vile

Izvođenje pogodnog modnog preobražaja je uvek zabavno. Ali ima li išta bolje od preobražavanja vile? Naše igrice preobražavanja vile su spoj ljubavi prema modi i čudesnih svetova bajki. Moćićete da oblačite sopstvenu vilu i da odlučujete kako će da izgleda jednom kad završite sa preobražajem. Za sve ljubitelje vili, ovaj odeljak igara preobražavanja je pravo mesto!

Ljubitelji igrica sa vilama i šminkanjem će obožavati igrice iz ove kategorije. Napraviti promenu imidža je samo po sebi zabavno, a kad još dodate i vile u sve to, onda je još bolje! Ako volite modu i oblačenje, sigurno ćete naći nešto što vam se sviđa u ovom odeljku sa najboljim video igricama sa vilama. Imate veliki broj kreativnih kombinacija koje je moguće napraviti kada igrate Vikend Šminkanje. Od frizure, preko odela, do cipela, imaćete veliku kontrolu nad time kako vaša vila izgleda dok igrate ovu igricu. Kada jednom završite, možete opet početi ispočetka, još više se zabavljajući vežbajući svoju kreativnost.
U Angel Maker, potrebno je da izvršite promenu imidža anđela. Ovo je veoma zabavno za svakoga ko voli igrice sa šminkanjem. Ovaj naslov ima veliki broj različitih opcija na raspolaganju, zbog čega mislimo da je ovo jedna od najboljih fleš video igrica sa vilama koje mogu da se igraju onlajn. Ako želite nešto malo komplikovanije, pokušajte da igrate Four Elements. Isprva je potrebno da znate koji je element vaš lik pre nego što počnete da burate odeću za njega. Njihov element će vam reći koje vrste i koje boje odeće bi trebalo da se nose da bi se najbolje izgledalo.