Igraj Online » Trkace Igre » Premeštanje Tereta
7.9 / 10 - 317

Premeštanje Tereta

Naše igrice tovarenja predstavljaju pravi izazov. Moraćete da isporučite tovar do njegove destinacije, a da ga ne oštetite. Ovo može da zvuči kao lagan posao, ali sigurno zahteva malo vežbe! Nekada ćete morati samo da isporučite jednostavan tovar kao što su usevi, a u drugim situacijama tešku opremu. Ali ako uživate da vozite velika vozila koja treba da isporuče mnogo dobara, naše igre tovarenja će Vas sigurno zabaviti!

Naša kolekcija ima neke od najboljih teretnih igrica koje postoje. Ako volite da utovarujete kamion - ili neko drugo vozilo - i da isporučujete tovar na odredište, mislimo da ćete naći nešto zanimljivo u ovoj kategoriji. Možete da igrate sve naslove iz ovog odeljka besplatno onlajn, što ih čini još boljim, po našem mišljenju! Kada igrate Heavy Machines, želite da se pobrinete da tovar bezbedno stigne na odredište. Ovo zvuči lako, ali kada počnete da igrate ovu igricu, videćete da je ona ipak izazov, naročito na poslednjih nekoliko nivoa. Možete li da isporučite sve na vreme, koristeći ovu tešku mašineriju?

Još jedna sjajna teretna igrica sa vožnjom koju možete igrati onlajn je Factory Truck. Vi radite za fabriku u ovoj igrici i potrebno je da obazbedite da se tovar bezbedno isporuči na vreme. Kako vežbate, moguće je da postignete najbolji rezultat. Ako želite drugačiju vrstu teretnih igrica, probajte Farm Express 3. Obožavaćete sve različite vrste tovara koje će trebati da se prevezu u ovoj igrici. Što više igrate, sve više shvatate koliko može biti teško da se isporuka obavi na vreme!