Igraj Online » Trkace Igre » Trka na brdu
8.4 / 10 - 400

Trka na brdu

Trkajte se autom uz ili niz brda u ovim kul Trka na brdu igrama. Veliki izbor igara i različiti stilovi i teme će vam pružiti sate i sate ubrzane zabave!

Trkati se uz i preko brda može biti dosta zabavno. To je razlog zašto toliko ljudi voli našu kolekciju Flash igara Trka na brdu. Najbolji deo je da možete da ih igrate besplatno online. Ove igre nisu za svakoga, ali igrači koji vole uzbuđenje i izazov trkanja sa preprekama imaće sate zabave sa nekim od igara u ovoj kategoriji.
Na primer, u Planetarni trkač, trkate se u prostoru oko planeta. Možete se kladiti na novac - ili svoj svemirski brod. Ako pobedite, možete da poboljšate svoj brod, tako da imate bolje šanse za pobedu u budućim trkama. Ovo je jednostavna igra, ali ljubitelji igre Trka na Brdu biće blagosloveni sa ovim. Obe Year 2012 i Dune Voćnja su slične na neki način, ali se dovoljno razlikuju kako bi bile zabavne. Bilo da ste čisti igrač trka, ili želite da to izmešate i probate neke nove stvari s vremena na vreme, uživaćete u nekim od igara u ovoj kategoriji. Trkati se uz i niz brda zvuči jednostavno, ali u zavisnosti od vozila kojim upravljate i nizom drugih faktora, potrebno je dosta veštine da se zauzme prvo mesto i osvoji trka.