Igraj Online » Letece Igre » Sigurno Spustanje
8.5 / 10 - 6305

Sigurno Spustanje

Imate li potrebne veštine da spustite avion bezbedno? Imate li oštro oko, mirne ruke i čelične živce? Odgovorni ste za svoju posadu i putnike – budite pažljivi, jako pažljivi!

Imamo kolekciju najboljih Flash Land Safely igara, koje možete besplatno igrati onlajn kad god imate slobodnog vremena. Bilo da ste novi igrač ili igrate igre godinama, mislimo da će vas igre iz ove kategorije zainteresovati za sletanje različitim letelicama. Zvuči jednostavno ali je sve u detaljima. To je razlog što su ove igre zarazne za neke ljude.
Jedna od Land Safely Flash igara koju preporučujemo je TU-95.Ovo je realni simulator letenja za koji je potrebno neko vreme da biste ga savladali. Kada uspete, uživaćete u izvođenju savršenih slatanja u teškim uslovima. Ako vam to ne odgovara, onda su Slagalica Farter ili Cluster Lander druge dve Flash igre u kojima je potrebno bezbedno sleteti. Imamo razlčite Safe Landing igre, sa realnim i imaginarnim helikopterima i avionima. Bilo da ste novi igrač ili igrate igre godinama, mislimo da ćete voleti neke od naslova u ovoj kategoriji. Uzletanje je lako. Sletanje je teži deo.
HashHash
48%